Even voorstellen

Hoi, ik ben Rens. Nuchtere Katwijker, 28 jaar. Ik werk bij Nationale Nederlanden als data-analyst en software ontwikkelaar. In mijn vrije tijd bouw ik websites.

Passie voor design

Ik krijg een kick van het combineren van strak design en slimme gebruikerservaringen.

Contact

Elkaar beter leren kennen? Neem gerust contact op!

Camera lens

FAQ

Het korte antwoord: dat verschilt. Voor een site die gebruik maakt van standaard sjablonen betaal je een paar honderd euro. Wil je echt iets bijzonders, dan afhankelijk van de hoeveelheid maatwerk en andere wensen kan een website tussen de 1000 en 6000 euro kosten. Mijn advies is altijd om voor maatwerk te gaan. Je betaalt in eerste instantie meer, maar je hebt een site die veel beter in elkaar steekt en langer meegaat.

Benieuwd naar de prijs van je nieuwe site? Ik heb een handige kostencalculator gemaakt zodat je in een paar klikken een schatting hebt op basis van jouw wensen. Check het hier!

Ja! Na oplevering kun je er mee doen wat je wilt. Uiteraard help ik je graag met dingen als onderhoud, hosting en doorontwikkeling. In het Launch pakket wat ik aanbied zit alles inbegrepen om te winnen met je nieuwe site. Check het hier!

Jazeker! Het voordeel van Wordpress is dat je gemakkelijk de content kunt beheren, mits dit juist voor je is ingericht. Ik zorg ervoor dat alle content (denk aan titels, teksten, afbeeldingen, pdf’s, etc.) gemakkelijk aan te passen is in de backend.

Mocht je liever zelf je hosting willen regelen dan kan dat uiteraard. Ik zet de site voor jou live op de server.

Meestal minder dan drie weken! Dit hangt voornamelijk af van hoe ver het idee voor de site nog uitwerking nodig heeft. Na het brainstormen en ontwerpen gaat de ontwikkelfase snel.